Be in fashion

"A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának, függetlenül attól, hogy mennyi pénze van. Ez egy olyan dolog, ami velünk született, de tanulható, feltéve, ha meg van hozzá az emberben a kellő intelligencia." (Giorgio Armani)

Friss topikok

Csábító vörös és pasztell árnyalatok - Iris Apfel MAC sminkkollekció

2012.01.06. 21:03 klasszblog

A MAC legújabb sminkkollekciója tegnap került a polcokra, melyet a 90 éves Iris Apfel tervezett. A kollekció minden darabja magán viseli a divatikon sajátos stílusát: sejtelmes árnyalatok, lágy pasztell és igéző vörös színek jellemzik a termékeket.


Remélhetőleg hamarosan itthon is kaphatóak lesznek a termékek, de addig is az interneten megrendelhetjük őket. A kollekcióban  körömlakkok, szemceruzák, szemhéjpúderek, szempillaspirálok, púderek, pirosítók valamint szájkontúrceruzák is megtalálhatóak.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://beinfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr983525171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lukrécia80 · http://kozmetikusszalon.hu 2012.05.06. 21:12:58

Nemrég érkezett meg a rúzsom ebből a kollekcióból, és még mindig csak azt tudom mondani, hogy a MAC az egyik legjobb márka, amit valaha használtam, elég strapabíró, nem kenődik el, megéri az árát.
süti beállítások módosítása