Be in fashion

"A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának, függetlenül attól, hogy mennyi pénze van. Ez egy olyan dolog, ami velünk született, de tanulható, feltéve, ha meg van hozzá az emberben a kellő intelligencia." (Giorgio Armani)

Friss topikok

Prada 2012 tavasz Fantasy kollekció

2012.03.21. 11:29 klasszblog

Mint minden évszakban, a Prada előrukkol a sokak által várt Fantasy kollekcióval, ami alól az idei tavasz sem kivétel. Az ötvenes-hatvanas éveket idéző retro hatású fotókon olyan modellek pózolnak, mint Lindsey Wixson, Kasia Struss, Ginta Lapina, Fei Fei Sun és Daphne Groeneveld. A fotókat Phil MEECH-nek köszönhetjük, míg a  grafikát Jereon Koolhaas és Lok Jansen készítette. Szerintem igazán eredetire sikerült a lookbook. Nektek hogy tetszik?

1_4.jpg


prada_fantasy24.jpg

3_2.jpg

prada_fantasy5.jpg

2_3.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://beinfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr664330298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása