Be in fashion

"A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának, függetlenül attól, hogy mennyi pénze van. Ez egy olyan dolog, ami velünk született, de tanulható, feltéve, ha meg van hozzá az emberben a kellő intelligencia." (Giorgio Armani)

Friss topikok

A szezon legtrendibb bokacsizmái

2012.01.06. 14:26 klasszblog

Még javában tart a tél, így hiába áhítozunk a csodás tavaszi-nyári kollekciók darabjaiért, nem tudjuk hordani őket. Viszont bokacsizmát annál inkább! Íme néhány csodás darab hűvösebb napokra.


A bélelt, szőrmés csizmák nemcsak jól mutatnak, hanem melegen tartják lábainkat a hideg időben. Guess, Fendi és Christian Louboutin (balról jobbra).

 

A legtöbb divatház téli kollekciójában megtalálhatóak a fűzős bokacsizmák. A kedvenc Christian Louboutin által tervezett leopárd mintás darab. Dior és a Vince Camuto fűzős bokacsizmája kiváló viselet egy hétköznapi összeállításhoz.

 

A hasított bőr lábbelik elegáns kinézetet kölcsönöznek. Egy szűk nadrággal, hozzáillő táskával és egy inggel vagy hosszított felsővel igazán megnyerő külsőt eredményez. Fendi, Jimmy Choo, Zara (balról jobbra).

 

 Jimmy Choo, Roberto Cavalli és Giuseppe Zanotti csillogó cipellőivel biztosan nem nyúlhatunk mellé, ha egy elegáns eseményre vagyunk hivatalosak. Mindhárom darab lenyűgöző.

 

Christian Louboutin platform cipői már-már legendásak, mind a fekete, mind a leopárd mintás darab sokunk álma. Ruthie Davis kék-fekete lakk kreációja a merészebbeknek ajánlott.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://beinfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr423524306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása