Be in fashion

"A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának, függetlenül attól, hogy mennyi pénze van. Ez egy olyan dolog, ami velünk született, de tanulható, feltéve, ha meg van hozzá az emberben a kellő intelligencia." (Giorgio Armani)

Friss topikok

A legszebb esküvői ruhák - 2012 tavasz

2012.02.24. 14:37 klasszblog

Akinek eddig esze ágában sem volt férjhez menni, annak az alábbi ruhák láttán biztosan meg jön a kedve.

Daalarna
Benes Anita által megálmodott darabok egyszerűen lenyűgözőek; a lágy esésű, finom anyagok és az ötletgazdag megoldások különleges és nőies összhatást eredményeznek.

d1-vert.jpg

Marchesa
Semmi kétség afelől, hogy a Marchesa darabok mindegyike káprázatos; elegáns, részletgazdag és kifinomult.

m1-vert.jpg

Oscar de la Renta
A kollekcióban a letisztult darabok mellett helyet kaptak a különlegesebb darabok is, így szinte mindenki megtalálhatja a számára tökéletes menyasszonyi ruhát.

o1-vert.jpg

Pronovias
A kollekció darabjai egytől egyig csodásak; a kollekcióban egyaránt megtalálhatóak romantikus, klasszikus és merészebb darabok is.

p1-vert.jpg

Vera Wang
Vera Wang méltán az egyik legnépszerűbb esküvőruha tervező, hiszen minden egyes darab, amely kikerül a kezei alól egyedi és utánozhatatlan.

v1-vert.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://beinfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr164192168

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Történetek stílusosan - Queensberry esküvői fotókönyvek és albumok 2012.02.27. 13:55:36

Büszkén és örömmel ajánlom az érdeklődő pároknak az Új Zélandi cég termékeit, amennyiben igényes és tartós formában szeretnék megőrizni az esküvőjük történetét! Miért éppen Queensberry?Leginkább, mert gyönyörű kézimunka, és mert annyi energiát, fi...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása