Be in fashion

"A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának, függetlenül attól, hogy mennyi pénze van. Ez egy olyan dolog, ami velünk született, de tanulható, feltéve, ha meg van hozzá az emberben a kellő intelligencia." (Giorgio Armani)

Friss topikok

Letisztult harmónia - Zoe Phobic 2012 tavasz/nyár

2012.01.05. 12:56 klasszblog

Zoe Phobic legújabb kollekciójában a "kevesebb néha több" elv érvényesül. Ruháit a letisztultság jellemzi, az egyszerű szabásvonalakat egyedi és ötletes megoldásokkal bolondítja meg. A finom pasztell árnyalatok tökéletes harmóniát teremtenek a meleg barna színekkel.


A fiatal tervező, Szimon Ágnes Nóra mindig törekszik a hordhatóságra, és ezt most sincs másképp: a kollekció darabjai egytől-egyig jól kombinálhatóak, de önmagukban is egyediséget is nőiességet sugároznak. 

A bejegyzés trackback címe:

https://beinfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr963521609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása