Be in fashion

"A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának, függetlenül attól, hogy mennyi pénze van. Ez egy olyan dolog, ami velünk született, de tanulható, feltéve, ha meg van hozzá az emberben a kellő intelligencia." (Giorgio Armani)

Friss topikok

Jennifer Aniston legszebb ruhái

2012.01.08. 19:42 klasszblog

Jennifer Aniston tökéletes alakjával, védjegyé vált hajával és kedves mosolyával sokunk kedvence. Nézzük, milyen ruhakölteményekben jelent meg egy-egy jeles eseményen!

 

jen1.jpg

Kis feketében
A kis fekete ruha minden alkalomra tökéletes választás, ezt Jennifer Aniston is tudja. Legyen az 18th annual GLAAD Media Awards, ahol Chanel-ben jelent meg, vagy a Kellékfeleség berlini premierje, ahol ezt a csodás Nina Ricci kreációt viselte, de szintén tökéletes választás volt a kis fekete Versace ruha a Förtelmes főnökök Los Angeles-i premierjén.

 

jen5.jpg
Ezüstös csillogás

Az Exférj újratöltve londoni premierjén Jen ebben az ultramini Valentino ruhában pompázott, amelyet egy Jimmy Choo szandállal párosított. Az Elle 18th gálán Jennifer egy csillogó és merészen kivágott Kaufman Franco ruhában jelent meg. Az általam legjobbnak ítélt szett pedig az ezüst színű Valentino ruha, Christian Louboutin szandállal, amelyet a Derült égből szerelem premierjén viselt.

 

jen3.jpg

Valentino
Jennifer Aniston kedvenc divatháza kétségtelenül a Valentino, hiszen a legtöbb neves eseményre Valentino kreációban jelenik meg. Nem volt ez másképp a Förtelmes főnökök londoni premierjén, ahol a lágy esésű ruhához egy Tom Ford cipellőt párosított. A szép színésznő parfümje londoni bemutatóján egy pánt nélküli, halvány rózsaszín Valentino-ban jelent meg, melyet egy Azzedine Alaia szandállal viselt, míg mexikói bemutatón Valentino-ját egy Tabitha Simmons Dana szandállal tette teljessé.

 

jen4.jpg

Elegáns estéyiben
Jennifer Aniston-nak szinte minden ruha tökéletesen áll, nincs ez másképp a csillogó Valentino ruhával, a finom pasztell árnyalatú Donna Karan kreációval vagy a fekete Valentino-val sem, amelyhez egy Versace szandált választott.

A bejegyzés trackback címe:

https://beinfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr113529153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása