Be in fashion

"A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának, függetlenül attól, hogy mennyi pénze van. Ez egy olyan dolog, ami velünk született, de tanulható, feltéve, ha meg van hozzá az emberben a kellő intelligencia." (Giorgio Armani)

Friss topikok

Magyar modellek külföldi címlapjai

2012.01.10. 23:10 klasszblog

Méltán büszkék lehetünk modelljeinkre, hiszen számos neves külföldi címlapot magukénak tudhatnak. Összegyűjtöttem a legszebb címlapokat, amelyeken hazánk leghíresebb modelljei szerepelnek.


Palvin Barbara gyönyörű, szemtelenül fiatal és bájos. A fiatal modell nem akármilyen címlapokon szerepelt, nézzük a legszebbeket!

 Legújabb címlap és fotósorozata a spanyol Rabat magazinnak készült, a fotók egytől-egyig lenyűgözőek. A cseh Elle 2011/2012 őszi-téli extra kiadásának címlapján, és a francia L'Officiel 2009. februári számának címlapján pózol a szép modell.

Barbi a francia Elle 2011-es szeptemberi címlapján pózol, a fotós Jan Welter, a sminkes pedig Jurgen Braun. A Harper’s Bazaar 2011-es korei áprilisi számában, és a Jalouse magazin címlapján szintén a fiatal modellt láthatjuk.

 

Mihalik Enikő elképesztő sikereket ért el a szakmában: a magyar divat nagykövetasszonya és a magyarországi Elite Model Look 2011-es versenyének arca lett. A sötétszőke hajú modell neves címlapfotói mellett számos divatanyagban szerepel, valamint a legnevesebb tervezők kampányaiban tűnik fel.

mb.jpg

Enikő a japán Vogue Beauty 2012-es januári címlapján látható, a 2011-es szeptemberi Vogue Mexico címlapján, és a japán Vogue Nippon 2009-es májusi számának címlapján pózol.

mbh.jpg

A török Harper's Bazaar címlapján és belső anyagában, Argentínában a júliusi Harper's Bazaar címlapján és a Numéro 120. számában.

 

Srej Zsófi jobbnál jobb divatanyagokban szerepel, sőt, nemrég még Marc Jacobs Daisy parfümjéhez készült reklámfilmjében is szerepelt, ahol igazán bájos.

A Velvet címlapján igazi dívaként pózol, a 2011-es decemberi olasz Marie Clarie címlaplányaként és a 2011-es februári Costume magazin címlapján látható.

 

Axente Vanessa is hazánk leghíresebb modelljei közé tartozik, aki már 14 éves korában egy Chanel bemutatón szerepelt.

aw.jpg

A szingapúri Harper's Baazar címlapján, a 2011-es szeptemberi Shape magazin szingapúri számának címlaplányaként és a Revolution címlapján pózol.

 

A felsorolásból nem hiányozhat Patinszki Misa, aki a Fiasco magazin címlapján látható, Fórizs Adina, aki az L'Officiel Russia címlaplánya és Rajzák Kinga,aki a cseh ELLE címlapján pózol egy Jil Sander maxiruhában, a magazinban a modell 20 oldalon szerepel, sőt, még egy interjút is készítettek vele.

sf.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://beinfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr453535629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása