Be in fashion

"A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának, függetlenül attól, hogy mennyi pénze van. Ez egy olyan dolog, ami velünk született, de tanulható, feltéve, ha meg van hozzá az emberben a kellő intelligencia." (Giorgio Armani)

Friss topikok

Victoria's Secret szexi Valentin-napi kollekciója

2012.01.11. 15:41 klasszblog

Bár nem vagyok nagy rajongója a Valentin-napnak, de ettől függetlenül nem tudok szó nélkül elmenni a Victoria's Secret különleges kollekciója mellett, amelyet kifejezetten a szerelem ünnepére alkottak meg.


A Victoria's Secret különleges kollekcióval készült az év legromantikusabb napjára, amelyet olyan modellek mutattak be, mint Miranda Kerr, Adriana Lima, Candice Swanepoel, Doutzen Kroes, Erin Heatherton, Lais Ribeiro és Lily Aldridge.

vs1.jpg

vs2.jpg

vs3.jpg

vs4.jpg

vs5.jpg 

A szuperszexi fehérneműk színvilága tökéletesen illik az alkalomhoz: a vadító darabok többnyire rózsaszín, piros és fekete színekben pompáznak. A kollekciókban dögös fűzők, harisnyatartók, bugyik és melltartók kaptak helyet, amelyek szinte bárkiből szexistennőt varázsolnak.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://beinfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr633537129

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Vajnágh Domokos: Villanyszerető 2012.01.11. 21:31:21

Megint bizsergést érzett. Ott legbelül. A vágyak, melyek napközben békésen szunyókáltak láthatatlan rejtekükben, az este közeledtével előbújtak és kígyóként tekergőztek rajta. Érezte selymes bőrüket, amint végigsiklottak végtagjain, s kúsztak egyre csa...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása