Be in fashion

"A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának, függetlenül attól, hogy mennyi pénze van. Ez egy olyan dolog, ami velünk született, de tanulható, feltéve, ha meg van hozzá az emberben a kellő intelligencia." (Giorgio Armani)

Friss topikok

Haute Couture 2012 spring/summer - A legszebb kollekciók

2012.01.26. 15:53 klasszblog

A párizsi Fashion Week-en mutatták be a legnagyobb divatházak a 2012-es tavaszi-nyári haute couture kollekciójukat, ahol csodásabbnál-csodásabb darabokat vonultattak fel.

Elie Saab
A libanoni tervező, Elie Saab 2012-es haute couture kollekciója egyszerűen gyönyörű. Finom, nőies és romantikus.

eli.jpg

elie.jpg

 

Chanel
Karl Lagerfeld önmagához hűen a fekete és fehér színeket részesítette előnyben, de azért más árnyalatok is feltűnnek a kollekcióban, mint a kék vagy a szürke árnyalatai. Az áttetsző és hímzett anyagok, valamint a flitterekkel és gyöngyökkel díszített részletek törik meg az éles sziluettek és a hideg színek már-már komorságba nyúló hangulatát.

chanel.1.jpg

chanel_1.jpg

 

Dior
Bár John Galliano alkotásait szinte lehetetlen felülmúlni, de azért Bill Gaytten remek munkát végzett, hisz az általa megálmodott kollekció minden egyes darabja elbűvölő. Néhol hiányoltam a részletgazdagságot, de mindent összevetve csodás lett a 2012-es haute couture kollekció.

dior1.jpg

dior_1.jpg

 

Giambattista Valli
Giambattista Valli nem okozott csalódást, hiszen kollekciója kifinomult, nőies és fényűző. Csipke, virágnyomatok és áttetsző anyagok még jobban fokozták a már így is tökéletes összhatást.

gv.jpg

gv1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://beinfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr363843593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása