Be in fashion

"A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának, függetlenül attól, hogy mennyi pénze van. Ez egy olyan dolog, ami velünk született, de tanulható, feltéve, ha meg van hozzá az emberben a kellő intelligencia." (Giorgio Armani)

Friss topikok

Így öltöztek a sztárok a Brit Awards-on

2012.02.22. 13:17 klasszblog

Tegnap került megrendezésre Nagy-Britannia legnevesebb zenei eseménye, a Brit Awards, ahol a legjobb előadókat díjazták. Az est legnagyobb nyertesei Adele és Ed Sheeran lettek 2-2 díjjal, de azért Rihanna sem szomorkodhatott, hiszen ő nyerte a legjobb nemzetközi női előadónak járó díjat, míg Lana Del Rey a legjobb új nemzetközi előadó díjnak örülhetett. Nézzük, hogy milyen ruhakölteményekben vonultak fel a sztárok a vörös szőnyegen!

ba1.jpg

Kylie Minogue egy elegáns égkék YSL ruhában pózolt, Millie Mackintosh egy csodás türkiz darabban, míg Nicole Scherzinger egy strasszokkal kirakott Versace ruhában jelent meg az eseményen.

ba6.jpg

A fekete színre voksolt az est nyertese, Adele, Pixie Lott és Victoria Justice is.

ba3.jpg

A fekete-fehér színkombinációt részesítette előnyben Fearne Cotton, Caroline Flack és Emelie Sanda. Egyszerű, de mégis elegáns és csinos.

 

ba4.jpg

Pirosban érkezett az eseményre Emma Bunton, Jessie J és Lana Del Rey. Míg Emma és Jessie J szettje mondhatni borzalmas, addig Lana Vivienne Westwood kreációja visszafogott és elegáns.

a.jpg

Rihanna merészen kivágott flitteres-gyöngyös Givenchy-ben tündökölt, Alexandra Burke egy mélykék darabban, míg Florence Welch púderszínű Alexander McQueen-ben érkezett a Brit Awards-ra.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://beinfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr14171133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása