Be in fashion

"A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának, függetlenül attól, hogy mennyi pénze van. Ez egy olyan dolog, ami velünk született, de tanulható, feltéve, ha meg van hozzá az emberben a kellő intelligencia." (Giorgio Armani)

Friss topikok

A szezon nagy kedvencei: burgundi, kobalt kék és a bőr

2012.09.14. 12:01 klasszblog

A legnagyobb divatházak őszi kollekcióiban szinte kivétel nélkül megtalálhatóak a burgundi és a kék színek valamint a bőr is felbukkan, így érdemes beszerezned ilyen színű és anyagú darabokat.

Burgundi
Az idei ősz egyik legkedveltebb árnyalata a burgundi. Válassz bátran ebben a színben pompázó alapdarabot vagy kiegészítőt.

burgundy1.jpg


Tipp: Galléros ruha a H&M-től 8.990 Ft-ért.

11.jpg

 

Kék
A burgundi mellett a kék szín is hódít, főleg ha feketével kombináljuk. Egy ilyen színű darab biztosan feldobja a megjelenésed, így építsd bele a ruhatáradba!

blue.jpg

 

Tipp: Kék blézer a Mangótól 9.995 Ft-ért.

12_1.jpg

 

Bőr
Nem véletlen, hogy a bőr rendre felbukkan a kifutókon, hiszen ha egy egyszerű darabot ilyen anyaggal párosítunk, akkor biztosan nem maradunk észrevétlenek.

bor.jpg


Tipp: Műbőr dzseki a H&M-től 9.990 Ft-ért.

14_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://beinfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr464776759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása