Be in fashion

"A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának, függetlenül attól, hogy mennyi pénze van. Ez egy olyan dolog, ami velünk született, de tanulható, feltéve, ha meg van hozzá az emberben a kellő intelligencia." (Giorgio Armani)

Friss topikok

A legszebb 2012-es vörös szőnyeges ruhák

2012.09.21. 17:08 klasszblog

Idén is számos jeles esemény volt, amelyre a sztárok szebbnél szebb ruhakölteményekben jelentek meg. Összegyűjtöttünk néhány igazán csodás darabot!

2_10.jpg

Kedvencünk Eva Longoria, aki egy gyönyörűséges Marchesa ruhakölteményben pompázott a vörös szőnyegen. Kate Hudson szintén csodásan festett Atelier Versace-jában a Velencei Filmfesztiválon, míg Charlize Theron Diorban, Jessica Alba Gucciban jelent meg a Golden Globe-on, Jennifer Lopez pedig egy Zuhair Murad darabot viselt az Oscaron.

 

3_11.jpg

A sztárok a ruhájukon is imádják a csillogást: Salma Hayek és Blake Lively Gucciban, Jennifer Aniston Dolce & Gabbanaban, Lea Michele Marcesa darabban és Nina Dobrev Elie Saab ruhakölteményben pompázott a vörös szőnyegen.

 

4_8.jpg

Eva Longorianak a fehér is csodásan áll. Kate Hudson szintén egy hófehér darabot választott, úgy mint Jennifer Aniston, Giuliana Rancic és Elle Macpherson.

 

5_7.jpg

A fekete szinte minden alkalommal remek választás, így a sztárok is előszeretettel bújnak ilyen színű darabokba. Angelina Jolie merészen felsliccolt Atelier Versace darabjára szinte mindenki emlékszik, hiszen mondhatni lavinát indított: megjelenése után több sztár is lábat villantott.

A bejegyzés trackback címe:

https://beinfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr514793648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása