Be in fashion

"A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának, függetlenül attól, hogy mennyi pénze van. Ez egy olyan dolog, ami velünk született, de tanulható, feltéve, ha meg van hozzá az emberben a kellő intelligencia." (Giorgio Armani)

Friss topikok

DORA ABODI 2012 tavasz

2012.04.12. 10:56 klasszblog

A DORA ABODI 2012 tavasz-nyár a nosztalgiáról, az eleganciáról, letisztult és klasszikus vonalakról, az egyszerűségről, a könnyedségről, a lazaságról és számtalan kifinomult részletről szól. Idén már saját tervezésű, festői printekkel nyomott, exkluzív hernyóselymekből készült finom ruhák jelennek meg a kollekcióban. 

7.jpg

 

1_7.jpg

A digitális printek a nagy shopper/strandtáskákon is visszaköszönnek. A kollekció alaphangulatát a Hotel Chateau Marmont nosztalgikus világa teremti meg. A nyugat-hollywoodi kultikus hotel izolált nyugalma inspirációs forrása és alkotótere volt filmesek, színészek, fotósok, írók több generációjának, így rengeteg történet fűződik hozzá.

4_3.jpg

8_1.jpg

A kollekció az 50-es, 60-as évek hollywoodi nyarait és a hotel vendégeinek laza és elegáns nyári ruháinak hangulatát idézi, nőies és érzékeny darabok keverednek a fiús szettekkel.

2_6.jpg

6_2.jpg

A kollekció fő színei a tengerkékek, a vakító fehér, fagyiszínek (málnafagyi, citromsárga, narancssárga), bézs, antik arany, fekete. A masnis platformcipők neonszínű, testszínű lakkbőrből készültek.

5_3.jpg

3_5.jpg

 

Fotók: Baráti Vince, Modell: Ester (Icon@Model Management)

A bejegyzés trackback címe:

https://beinfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr354385430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása