Be in fashion

"A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának, függetlenül attól, hogy mennyi pénze van. Ez egy olyan dolog, ami velünk született, de tanulható, feltéve, ha meg van hozzá az emberben a kellő intelligencia." (Giorgio Armani)

Friss topikok

A legjobb kampányképek - 2012 spring/summer

2012.01.09. 15:39 klasszblog

Mostanra minden nagyobb divatház előrukkolt a tavaszi-nyári kampányképeivel. Íme az általam legjobbnak vélt képek.


DKNY
A 2012-es tavaszi-nyári kampányképek közül az egyik kedvencem a DKNY fotói. Ashley Greene mint mindig, most is csodaszép. A fotók Manhattan-ben a Waldorf  Astoria tetőjén készültek.

 

Louis Vuitton
Daria Strokous és Kati Nescher modelleket Steven Meisel fotózta. A képek egy retró cukrászdába varázsolnak, ahol minden rózsaszínű.

 

 


Gucci
A kampányképeken a modern elegancia játszik főszerepet. Egyszerre sugallnak magabiztosságot, egy csipetnyi szexualitást és luxust.

 

Dior
Dior 2012-es tavaszi-nyári kollekciójától már itt írtam. A kollekció kampányképei szintén kedvenceim lettek, friss, nyári hangulatot árasztanak, ahogy a képeket elnézem, nekem is nagy kedvem lenne a tengerpartot élvezni.
 

 

Bally
Bally kampányképein idillikus alpesi hangulat uralkodik. A bernáthegyi kölykök cukik, a modellek, Miranda Kerr és Julia Stegner szépek, a ruhák szintén. A fotók már-már túl tökéletesek, túl művinek hatnak, de ettől függetlenül az összhatás jó.

 

Giorgio Armani
Armani kampányképei egyszerűek, elegánsak.

 

Chanel
Maga Karl Lagerfeld fotózott, akitől megszokhattuk, hogy mindig mesterművet alkot. A fekete-fehér képek légiesek, kecsesek és könnyedséget sugallnak. Egy valami azonban feltűnt: a modellek közül hiányzik Freja Beha Erichsen, aki az elmúlt 5 évben minden tavaszi-nyári kampányban szerepelt.


 


Givenchy
Borús tengerparti háttér és sötét színek jellemzik a Givenchy kampányképeit. A komor hangulatot Giselle Bündchen töri meg, aki szépségével beragyogja az egész képet.

 

 


Dolce & Gabbana
Dolce & Gabbana kampányképeit az olasz szépségideálok ihlették. Monica Bellucci és Bianca Balti testesíti meg a tökéletes olasz nőt, aki egyben csábító és bájos. 

 

 

Tom Ford
Tom Ford kampányképei szexik, vidámak. A fotós Tom Ford, a modellek pedig Mirte Maas és Mathias Bergh.


 

A bejegyzés trackback címe:

https://beinfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr543531697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása