Be in fashion

"A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának, függetlenül attól, hogy mennyi pénze van. Ez egy olyan dolog, ami velünk született, de tanulható, feltéve, ha meg van hozzá az emberben a kellő intelligencia." (Giorgio Armani)

Friss topikok

A Golden Globe legjobban öltözött sztárjai

2012.01.16. 13:18 klasszblog

Tegnap került megrendezésre az egyik legnevesebb filmes díj, a Golden Globe díjátadó gálája. A hírességek szokásukhoz híven szebbnél-szebb ruhakölteményekben parádéztak.

gg1.jpg

Charlize Theron büszkélkedhetett az est egyik legszebb ruhájával, csodásan állt rajta a mélyen kivágott Dior kreáció. Angelina Jolie pirossal díszített krémszínű Versace-ban, melyhez egy piros táskát választott. Nicole Kidman szintén Versace darabot viselt, melyet az arany szegecsek tettek még különlegesebbé.

 

gg5.jpg

Kelly Osbourne egy kék Zac Posen ruhában, Nicole Richie egy ezüst Julien Macdonald darabban, Ariel Winter pedig egy Dolce & Gabbana kreációban pózolt a vörös szőnyegen.

 

gg4.jpg

Jessica Alba mályvaszínű Gucci-ban, Kate Winslet egy fekete-fehér Jenny Packham-ben, és Katharine McPhee egy nude Donna Karan ruhakölteményben.

 

gg3.jpg

Lea Michele fémszínű uszályos Marchesa ruhája lenyűgöző. Mila Kunis természetesen Dior-ban, míg Reese Witherspoon Zac Posen-ben érkezett a rendezvényre.

 

gg6.jpg

Amanda Peet fehér ruhája nem lett a kedvencem, viszont Salma Hayek Gucci-ja annál inkább. Sofia Vergara Vera Wang ruhája szép, elegáns, alklalomhoz illő.

 

gg2.jpg

Claire Danes hát nélküli J.Mendel darabban az est egyik fénypontja volt. Emma Stone bordó Lanvin kreációja remek választás volt, hasonlóan mint Evan Rachel Wood mélyzöld Gucci ruhája, melyen a flitterek és a tollak keveredtek. Érdekes párosítás, de az összhatás megnyerő.

A bejegyzés trackback címe:

https://beinfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr843554618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása