Be in fashion

"A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának, függetlenül attól, hogy mennyi pénze van. Ez egy olyan dolog, ami velünk született, de tanulható, feltéve, ha meg van hozzá az emberben a kellő intelligencia." (Giorgio Armani)

Friss topikok

A legszebb táskakollekciók - 2012 spring/summer

2012.01.19. 15:42 klasszblog

A cipők mellett a másik gyengém a táskák. Imádom az igényesen elkészített, egyedi tervezésű darabokat. Mikor a tavaszi-nyári kollekciókat böngésztem, megakadt a szemem néhány csodás táskán. Íme:

Balmain 2012 spring/summer
A kollekció minden egyes darabja elegáns, fényűző és izgalmas részletekkel gazdagított. Hímzés, kristályok, gyöngyök vagy egy arany bikafej teszi a darabokat különlegessé. Az elbűvölő  táskacsodák minőségi anyagokból készültek, így időtálló, tartós darabok.

bbb.jpg

 

Vivienne Westwood 2012 spring
Ha pár szóval kellene jellemeznem Vivienn Westwood kollekcióját, akkor a fantáziadús, eredeti és merész szavak biztosan elhagynák a számat. A vintage és a modern stílus keveredik, az anyaghasználat terén a bőr és a lakk kapta a főszerepet, míg a színek tekintetében megjennek az élénk színek, mint a piros, a rózsaszín vagy a kék.

vv.jpg

 

Christian Dior 2012 Resort
Dior táskakollekciója szintén kedvencemmé vált: a kollekcióban elegáns és modern darabok kaptak helyet, egyaránt megtalálhatóak az erőteljesebb és a finomabb árnyalatok.

cdb.jpg

 


Marni 2012 spring/summer
Élénk színek, retro hatás és geometrikus formák jellemzik Marni 2012-es tavaszi-nyári táskakollekcióját. Egy hétköznapi szettet könnyedén feldobhatunk ezekkel a vidám hangulatot árasztó kiegészítőkkel.

marni.jpg

 

Tod's 2012 spring/summer
Merész színek, fémes árnyalatok és az egzotikus bőr használata garantálja a kollekció sikerét. A színes táskák remekül igazodnak a melegebb évszakok színvilágához, míg a fémes, barnás és fekete darabok eleganciát kölcsönöznek.

todsbag.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://beinfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr983589865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fajagirl · http://www.fajagirl.blog.hu 2012.01.19. 20:43:42

Jún nekem is gyengék a táska és ezek gyönyörűek<3
@-}--
Főleg az utolsó előtti kollekció
süti beállítások módosítása