Be in fashion

"A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának, függetlenül attól, hogy mennyi pénze van. Ez egy olyan dolog, ami velünk született, de tanulható, feltéve, ha meg van hozzá az emberben a kellő intelligencia." (Giorgio Armani)

Friss topikok

Makány Márta táskák a Tesco-ban

2012.02.08. 17:04 klasszblog

Február 13-án kerülnek a Tesco polcaira Makány Márta által tervezett öko bevásárlótáskák, melyek mindösszesen 599 Ft-ba kerülnek.

m1.jpg

Makány Márta divattervező és a Tesco egy igazán egyedi ajándékkal szeretné meglepni Valentin-nap alkalmából az áruházlánc vásárlóit. A kifejezetten erre az ünnepre készült, limitált szériájú táska különlegessége, hogy mindkét oldalán más-más design bukkan fel, hamisítatlan Makány design elemekkel. Az egyik oldalon hatalmas, színes virágokkal kiegészített állatbőr minta látható, míg a másik oldal egy visszafogottabb, farmerre emlékeztető kép jelenik meg. A nagy gonddal készült, környezetbarát táska tökéletes választás bevásárláshoz, hiszen hatalmas mérete miatt minden elfér benne és az ára is kedvező: mindösszesen 599 Ft-ba kerül.

m2_1.jpg

„Boldogan tettem eleget a Tesco felkérésének, hiszen a környezettudatosság mindig is központi kérdés volt nem csak személyes, hanem divatházam életében is. Az elkészült ruhákat fel nem használt anyagokból készített ruhazsákokban adjuk át a vendégeknek. Ez az együttműködés lehetőséget nyújt arra, hogy egy sokkal szélesebb körnek szerezzek örömöt terveimmel.” - mondta tervező. A modern formavilággal párosuló, praktikumot és kényelmet sugárzó megjelenéssel Makány Mártának bevallott célja jótékony hatást kifejteni a hazai környezetkultúrára.  

 

A bejegyzés trackback címe:

https://beinfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr184079201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása