Be in fashion

"A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának, függetlenül attól, hogy mennyi pénze van. Ez egy olyan dolog, ami velünk született, de tanulható, feltéve, ha meg van hozzá az emberben a kellő intelligencia." (Giorgio Armani)

Friss topikok

Így öltöztek a sztárok az amfAR gálán

2012.02.09. 14:53 klasszblog

Tegnap egy újabb rendezvényre került sor, még pedig a 2012-es New York-i amfAR gálára. A sztárok ismét gyönyörű ruhába bújhattak, íme a legszebbek!

am1.jpg

Cindy Crawford, Heidi Klum és Elizabeth Hurley Roberto Cavalli estélyiben jelentek meg az eseményen. Mind három ruhaköltemény csodás.

 

am2.jpg

Julianne Moore, Jessica White és Erin Heatherton szintén Roberto Cavalli kreációban pózolt a vörös szőnyegen. Míg Julianne Moore és Erin Heatherton ruhája visszafogottabb, addig Jessica White-é merész és szexi.

am4.jpg

Nicky Hilton egy aranyszínű ruhában, Rose Byrne Alexander McQueen-ben, míg Sarah Jessica Parker egy Oscar de la Renta ruhát viselt egy Theyshens Theory dzsekivel. Elég érdekes párosítás...

am5.jpg

A modell Karolina Kurkova kék ruháját egy izgalmas szandállal dobta fel, Chloe Bello egy csodás zöld estélyiben és Ilona Saic egy halvány rózsaszín kreációban pompázott.

am3.jpg

Alexa Chung fehér, míg Leighton Meester egy fekete Louis Vuitton-ban, Lindsay Lohan pedig egy Tom Ford darabban jelent meg, melyet egy Prada cipővel párosított.

am6.jpg

Janelle Monae fekete-fehérben, Jennifer Hudson egy fémes színű Roberto Cavalli kreációban és Julie Henderson egy elegáns krémszínű darabban jelent meg.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://beinfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr984083929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása