Be in fashion

"A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának, függetlenül attól, hogy mennyi pénze van. Ez egy olyan dolog, ami velünk született, de tanulható, feltéve, ha meg van hozzá az emberben a kellő intelligencia." (Giorgio Armani)

Friss topikok

Blake Lively a márciusi Elle címlapján

2012.02.18. 14:06 klasszblog

A Gossip Girl szőkesége a márciusi Elle címlapján pózol, valamint a magazinban további képek találhatóak róla interjúval körítve.

b1.jpg

A címlapon Victoria Beckham kreációjában, melyet Tiffany & Co és Lorraine Schwartz ékszerekkel egészített ki. 

b2.jpg

A bal oldali fotón Isabel Marant összeállításba, míg a jobb oldali képen Gucci felsőjét Alexander Wang leggingssel és Lorraine Schwartz ékszerekkel kombinálta.

A színásznő azt is elárulta a magazinnak, hogy a Gossip Girl-ben alakított karakterével szemben nem éppen férfivaló típus; állítólag mindösszesen 4 barátja volt.

blake_elle_2-520x307.jpg

Piros Michael Kors fürdőruhában, Blumarine kabátban és Pierre Hardy cipőben látható a képen.

A fiatal divatikonnak elmondása szerint nincs szüksége stylistra viszont a cipőválasztásnál segítségül hívja Christian Louboutin-t: "Ha valamilyen eseményre megyek, akkor küldök Christian-nak egy fotót az outfitemről és megkérdezem tőle: Mit gondolsz, milyen cipőt vegyek fel hozzá?"


A bejegyzés trackback címe:

https://beinfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr654124239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása