Be in fashion

"A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának, függetlenül attól, hogy mennyi pénze van. Ez egy olyan dolog, ami velünk született, de tanulható, feltéve, ha meg van hozzá az emberben a kellő intelligencia." (Giorgio Armani)

Friss topikok

Mila Kunis a Dior új arca

2012.01.05. 15:21 klasszblog

Nagy megtiszteltetés érte Mila Kunist, ugyanis őt választották a Dior 2012 tavasz-nyári táskakollekciójának arcának.


Mila Kunis-ra a legtöbben a Fekete hattyú című filmben figyeltek fel, úgy mint Delphine Arnault, a Dior divatház vezérigazgató-helyettese: "Mila Kunis egy nagyon tehetséges fiatal színésznő, ő testesíti meg az igazi modern nőt. A Fekete hattyúban nyújtott teljesítménye figyelemreméltó volt. Nagyon tehetséges. Örömmel várjuk a hosszú távú együttműködést vele."

A szép színésznő csatlakozhat filmbéli partnernőjéhez, Natalie Portman-hez, aki jelenleg a Miss Dior Cherie elnevezésű illatának arca.

Mila Kunis boldog lehet, hogy őt kérték fel a táskakollekció arcának: "Mindig úgy gondoltam, hogy a Dior kifinomult, nőies és szép".


 

A bejegyzés trackback címe:

https://beinfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr863522034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása