Be in fashion

"A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának, függetlenül attól, hogy mennyi pénze van. Ez egy olyan dolog, ami velünk született, de tanulható, feltéve, ha meg van hozzá az emberben a kellő intelligencia." (Giorgio Armani)

Friss topikok

Sarah Jessica Parker 10 legszebb vörös szőnyeges ruhája

2012.01.30. 20:01 klasszblog

SJP stílusérzékét aligha lehet kétségbe vonni, hiszen szinte minden darab, amit visel, teli találat. Íme kedvenc darabjaim, melyeket egy-egy jeles eseményen vonultatott fel.

s6.jpg

Sarah Jessica Parker a Csak tudnám, hogyan csinálja című film premierjén jelent meg ebben a csodás Vera Wang kreációban. Az Oscar-on Chanel-ben jelent meg, míg egy másik eseményen ezt a fekete Marchesa kreációt viselte.

 

s4.jpg

SJP sárga Lanvin darabban, mely a 2010-es tavaszi kollekcióból való. Világos ruhában és fehér blézerben, mindkettőt Stella McCartney álmodta meg.

 

s2.jpg

Egy meseszép fehér Christian Dior alkotásban, egy mintás Elie Saab ruhában a 2011-es Cannes-i Filmfesztiválon, és egy sárga Valentino-ban a Szex és New York 2. New York-i premierjén.

 

s7.jpg

Sarah Jessica Parker egy L'Wren Scott miniruhában, melyet egy Charlotte Olympia cipellővel párosított, és egy ezüst színű Nina Ricci csodában a Szex és New York bemutatóján.

A bejegyzés trackback címe:

https://beinfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr543977703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása