Be in fashion

"A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának, függetlenül attól, hogy mennyi pénze van. Ez egy olyan dolog, ami velünk született, de tanulható, feltéve, ha meg van hozzá az emberben a kellő intelligencia." (Giorgio Armani)

Friss topikok

Mary Katrantzou 2012-es őszi kollekciója

2012.02.24. 19:51 klasszblog

Mary Katrantzou nem mindennapi kollekcióval rukkolt elő az őszi szezonra. A tervező nem riadt vissza az erőteljes színek használatától - mint a kanári sárga, smaragdzöld, mélypiros vagy az élénk kék -, és a szokatlan nyomatoktól sem: kanalak, radírvégű ceruzák, vállfák, írógép és tárcsás telefon - mind helyet kaptak a kollekcióban. A merész szögletes formák, a színek kombinálása, a múltat idéző- és a geometrikus minták különleges és futurisztikus összhatást eredményeznek.

mk1-vert.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://beinfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr454193384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása