Be in fashion

"A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának, függetlenül attól, hogy mennyi pénze van. Ez egy olyan dolog, ami velünk született, de tanulható, feltéve, ha meg van hozzá az emberben a kellő intelligencia." (Giorgio Armani)

Friss topikok

2011 legdivatosabb sztárjai

2012.01.02. 14:13 klasszblog

A 2011-es év számos sztár számára nagy változásokat hozott: Beyoncé terhes lett első gyermekével, Victoria Beckham egy édes kislánynak adott életet, Kate Middleton hercegné lett és még folytathatnám a sort, de nem teszem, hanem inkább nézzük meg a tavalyi év legdivatosabb szettjeit! Íme:


Blake Lively kétségtelenül az egyik legjobban öltözött sztár. Egyik kedvenc általa viselt darabom a bal oldalon látható fekete-fehér Marchesa ruha. Egyszerűen gyönyörű. Természetesen a másik két Marchesa ruha is káprázatos.

 

Kate Middleton elegáns stílusa nemcsak Vilmos Herceget vette le a lábáról, hanem szinte az egész világot. Ruhái egyszerűséget és kifinomultságot sugároznak, amely tökéletesen dukál a hercegné címhez.

 

Victoria Beckham igazi divatikonnak számít, jó divatérzékét mi sem bizonyítja jobban, mint a saját maga által tervezett darabok. Kedvencem a jobb oldali narancssárga-kék ruha, mely a 2012-es tavaszi-nyári kollekciójának egyike.

 

Ha már divatról van szó, az összeállításból nem hiányozhat Sarah Jessica Parker. Narciso Rodriguez ruhában, egy csodás Vera Wang-ben és egy Alexander McQueen-ben.

 

Beyoncé-nak és férjének, Jay-Z-nek minden oka meg van a boldogságra, hiszen a szép énekesnő nemsokára életet ad első gyermeküknek. A narancssárga Lanvin ruha sokak számára emlékezetes lehet, hiszen ebben jelentette be a nagy hírt.

 

Nektek melyik ruha a kedvencetek?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://beinfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr103513804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása