Be in fashion

"A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának, függetlenül attól, hogy mennyi pénze van. Ez egy olyan dolog, ami velünk született, de tanulható, feltéve, ha meg van hozzá az emberben a kellő intelligencia." (Giorgio Armani)

Friss topikok

Dior 2012 spring/summer Cruise kollekció

2012.01.05. 11:58 klasszblog

Dior tavaszi-nyári kampányképei az olasz tengerpart romantikus és elbűvölő atmoszféráját idézik. A kollekciót a vibráló telített színek jellemzik, amelyek igazi nyári hangulatot árasztanak. Christian Dior kollekciójából nem hiányoznak a luxus minőségű anyagok sem, amelyek bővelkednek selyemsifonnal, kasmírral, gyapjúval és báránybőrrel.


A bejegyzés trackback címe:

https://beinfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr973521464

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A nő, a férfi és Dior 2012.01.05. 18:33:50

Letéptem ezt a hangaszálat Már tudhatod az ősz halott E földön többé sohse látlak Ó idő szaga hangaszálak És várlak téged tudhatod (Guillaume Apollinaire: L'Adieu) *** Nehéz egyedül átmenni az életen. Szükségünk van támogatásra, és hogy érezzük, ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lüke 2012.01.06. 01:53:39

de miért az olasz tengerpart lenne
miért nem Cap Ferrat vagy Beaulieu
hmm?
süti beállítások módosítása