Be in fashion

"A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának, függetlenül attól, hogy mennyi pénze van. Ez egy olyan dolog, ami velünk született, de tanulható, feltéve, ha meg van hozzá az emberben a kellő intelligencia." (Giorgio Armani)

Friss topikok

A legszebb 2012-es pre-fall kollekciók

2012.01.12. 15:03 klasszblog

Még a tavasz sem köszöntött be, ennek ellenére jó néhány 2012-es pre-fall kollekció napvilágot látott. Íme egy kis ízelítő!


Givenchy
Éles sziluettek, térdig érő csizmák, hosszú bőrkesztyűk, lovas fejfedők - ez jellemzi a Givenchy pre-fall kollekcióját. A föld színek és a fekete mellett nem hiányoznak a színes minták és motívumok sem.givenchy.jpg

 

Chanel
Selymek, csillogó hímzések, lágy pasztell színek és fémes árnyalatok uralkodnak Chanel kollekciójában.

chanel.jpg

 

Burberry Prorsum
A kollekcióban a borongós színek, a kabátok és a hosszú egybe ruhák játsszák a főszerepet.

burberry.jpg

 

Lanvin
A Burberry szomorkás árnyalatú ruháitól eltérően a Lanvin pre-fall kollekcióból nem hiányoznak az erőteljes vidám színek. Egy hűvös őszi napon mi sem tűnik ki jobban a tömegből, mint egy nyarat idéző színes darab.

lanvin.jpg

 

Michael Kors
Határozott vonalak, férfias és western stílusú részletek jellemzik Michael Kors 2012-es pre-fall kollekcióját. Múzsája az 1940-es években híressé vált előkelőség és a sportoló, Bonfoey Ann Taylor volt.

michaelkors.jpg

 

Oscar De La Renta
Az egyik kedvencem Oscar De La Renta kollekciója, a ruhák egyszerűen lenyűgözőek. Kockás tweed szoknyák, flitteres anyagok és elegáns vonalvezetés jellemzi a kollekciót.

oscar5.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://beinfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr833539994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása