Be in fashion

"A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának, függetlenül attól, hogy mennyi pénze van. Ez egy olyan dolog, ami velünk született, de tanulható, feltéve, ha meg van hozzá az emberben a kellő intelligencia." (Giorgio Armani)

Friss topikok

Így öltöztek a sztárok a People's Choice Awards-on

2012.01.12. 17:48 klasszblog

Tegnap került megrendezésre a People's Choice Awards díjkiosztó gála, ahol természetesen sztárokból sem volt hiány. Azon túl hogy ki nyerte a díjakat, a legfontosabb kérdés csupán az maradhat, hogy kinek volt a legszebb ruhája. Ezt most a képek láttán Te is eldöntheted!

pca.jpg

Lea Michele Marchesa-ban, Emma Stone egy smaragdzöld Gucci szmokingban és Demi Lovato egy csodás Marchesa ruhában.

 

pca2.jpg

Miley Cyrus David Koma ruhája az egyik kedvencem, amelyet a fiatal énekesnő egy Jimmy Choo cipővel párosított. Nina Dobrev Elie Saab-ban, Ashley Greene pedig egy izgalmas DKNY ruhában érkezett a gálára.

 

pca3.jpg

Chloe Moretz nagyon cukin fest Proenza Schouler ruhájában, míg Ginnifer Goodwin egy merészebb darabra szavazott. Vanessa Hudgens fekete-arany ruhája nem volt a legjobb választás.

 

p4_1.jpg

Carrie Preston a True Blood sztárja egy ultramini kis feketében, Julianne Hough egy szexi fémszínű darabban és Kelly Osbourne egy csipkebetétes Honor ruhában jelent meg az eseményen.


p6.jpg

Cheryl Burke egy szexi felsliccolt ruhában, Jennifer Morrison Oscar De La Renta kreációban és Kaley Cuoco Badgley Mischka-ban pózol a vörös szőnyegen.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://beinfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr703540432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása